Tjänster

Stenfattning

Har du en eller flera stenar som behöver fattas, då kan jag hjälpa dig. Sedan 2010 har jag gjort stenfattningar i olika metaller och smycken. Stenfattnings teknikerna varierar beroende på det önskade resultatet och jag gör t.ex. pavé fattningar, kanal fattningar och kistfattningar. Ta gärna kontakt för mer information och prissättning.

 

 


3D design

Jag har flera års erfarenhet av 3d design inom smyckes branschen och programmen jag har till förfogande är Rhinoceros och Rhino Gold. Färdiga 3d modeller kan printas eller fräsas t.ex. i vax, varefter modellen kan gjutas i önskad metall. Vi gör även enskilda renderingar med hjälp av Arion render och med detta program kan man skapa fotorealistiska bilder. Referens på renderings projekt hittar ni på sidan www.ojl.fi var produkterna i konfiguratorn är gjorda av TG Design.


Smyckes fotografering

En lyckad bild väcker uppmärksamhet i betraktaren och kan ha en stor inverkan på t.ex. produktens försäljning. Har du ett smycke som behöver fotograferas för personligt eller kommersiellt bruk, gör jag det gärna. Alla smyckes bilder på hemsidan är fotograferade av TG Design. Ta gärna kontakt för mer information.