Palvelut

Kivenistutus

Tarvitsetko apua kivenistutuksessa? Siinä tapauksessa autan mielelläni. Olen tehnyt kivenistutusta vuodesta 2010 eri metalleihin ja koruihin. Käytän eri istutustekniikoita (esim. rae, kanava ja tynnyri) riippuen siitä, millaisen lopputuloksen haluat. Ota yhteyttä jos tarvitset lisää tietoa istutuksista tai hinnoista.

 

 


3D-suunnittelu

Minulla on monen vuoden kokemus 3d-suunnittelusta ja olen erikoistunut korusuunnitteluun, käyttäen Rhonocerosia ja Rhino goldia. Valmis malli voidaan tulostaa vahasta jonka jälkeen muotti valetaan haluamastasi metallista. Teen myös renderöintejä käyttäen Arion render -ohjelmaa jolla saavutetaan realistinen valokuva tuotteesta. Esimerkkejä löydät sivulta www.ojl.fi jossa TG Design on tehnyt kuvat kyseiseen konfiguraattoriin.


Korujen valokuvaus

Onnistunut valokuva herättää katsojan kiinnostuksen ja tämä voi vaikuttaa positiivisesti tuotteen myyntiin. Mikäli tarvitset valokuvan korustasi henkilökohtaiseen tai kaupalliseen käyttöön, niin autan sinua mielelläni. Kaikki kuvat tällä sivustolla on TG Designin ottamia kuvia. Ota yhteyttä jos haluat lisätietoja.